VRAAG NU EEN BLOWERDOORTEST AAN EN...

Verlaag Je E-peil Met 10 Punten,
Bespaar Duizenden Euro’s En Controleer
De Kwaliteit Van Je Woning.

Onze Blowerdoortest controleert de kwaliteit van je woning en toont je hoe jij je E-peil zo laag
krijgt als het maar kan zijn om zo nog meer te besparen en in optimaal comfort te leven.

Offerte Aanvragen

Weet jij al hoe...

laag je E-peil echt is? Ik ben David, zaakvoerder van Blowertechnic. Wij garanderen de kwaliteit van je woning en helpen je E-peil zo laag mogelijk te krijgen. Zo achterhaal jij de ware kwaliteit van je woning en kan je massa's gaan besparen aan energiekosten.

Je Blowerdoortest in 5 stappen.

Voor een vlotte meting met een optimaal resultaat.

1. Download je offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang alle details over onze metingen.

2. Stuur je offerte terug op

Kies jij voor ons? Dan kan je simpelweg de getekende offerte terugsturen.

3. Plan je afspraak

Kies een moment uit dat perfect voor jou past. In de meeste gevallen zijn we dezelfde week nog bij jou.

4. Meting bij je thuis

De meting duurt ongeveer 90 minuten. Je hoeft hier zelf niets voor te doen.

5. Verslag en lekrapport

Buiten het officiële verslag ontvang je ook een lekrapport dat je toont waar eventuele problemen zich bevinden.

Bespaar duizenden euro’s
dankzij onze Blowerdoortest

Niet alleen valt je onroerende voorheffing voor 50 tot 100% weg als je EPB-score laag genoeg is, je bespaart ook duizenden euro’s per jaar aan energiekosten. De standaard EPB-score die vereist wordt om je premies te innen is 12. Maar dat is eigenlijk een zeer hoge score op gebied van energiezuinigheid.

De meeste bedrijven richten daarom om een score van 9. Wij richten ons op een score van 3. Zo ontsnapt er ons geen enkele lek en kunnen wij jou exact tonen hoe je elk laatste detail van je woning optimaliseert.

Snel een correct cijfer voor een lager E-peil.

Wanneer wij langskomen, bezorgen we je na een korte vlotte meting het correcte cijfer in een officieel document onder het SKH-kwaliteitslabel - dit kan je meteen gebruiken voor een lagere score op je EPB certificaat.

Als je aan het E-peil denkt, denk vooral aan isolatiematerialen en energie efficiëntie. Maar eigenlijk zijn die bijna bijkomstig. Want het maakt niet uit welke isolatiematerialen je gebruikt als er een spleet tussen zit. Daarom maakt een luchtdichtheidsmeting al makkelijk een verschil van 10 punten.

1. Garandeer Gezonde Ventilatie Zonder Tocht of Warmteverlies.

Die optimalisaties zijn cruciaal voor je kwaliteit van leven. Luchtdichtheid zorgt namelijk voor een correcte ventilatie van je woning. In elke woning bevindt zich een ventilatiesysteem dat nieuwe gezonde lucht toevoegt aan je woning. Deze moet in perfecte balans zijn met het afvoeren van vuile lucht om zo een gezonde omgeving te creëren.

2. Voorkom Schimmel en Ongezonde Lucht.

Wanneer je woning niet luchtdicht is, verlies je deze balans omdat je ventilatiesysteem afgesteld is op een 100% luchtdichte woning. Dit leidt tot tocht in het huis, schimmel en vuile buitenlucht in je woning.

3. Zelf Gebouwd of Nieuwbouw Gekocht?

In mijn 8 jaar ervaring valt het me op dat de zelfbouwwoningen vaak beter scoren dan woningen die ontwikkeld zijn door professionele projectontwikkelaars. Wanneer je in je eigen woning gaat wonen, hecht je gewoon meer aandacht aan details en kwaliteit.

4. Het Cijfer Is De Echte Kwaliteit Van Je Woning.

Om specifiek deze reden richten wij ons op een luchtdichtheidscijfer is de EPB-score van 3 m³/h.m² in plaats van de verplichte 12 m³/h.m². Niet omdat je absoluut zo goed moet scoren. Maar omdat je zo elk detail opmerkt. Op die manier achterhaal je exact wat je moet doen om je woning volledig te optimaliseren: maximaal comfort, minimaal energieverbruik.

UNIEK BIJ BLOWERTECHNIC

Ontvang een gedetailleerd
lek rapport zonder meerprijs

Naast het officiële meetverslag met SKH-conformiteitslabel ontvang je van ons ook een lek rapport als de luchtdichtheidsscore slechter uitvalt dan 3 m³/h.m. In dat lek rapport tonen we je exact welke problemen je hebt en hoe je die oplost. Op basis van dit verslag kan jij je E-peil dan verder verbeteren.

7 tips om luchtdicht te bouwen en bouwkundige problemen te voorkomen

Omdat voorkomen beter is dan genezen, geven we iedereen die een offerte aanvraagt - al is het pas voor over een half jaar - onze 5 beste preventietips. Deze tips helpen je luchtdicht bouwen zodat je meteen veel beter scoort op je test. En belangrijker, dat je een woning bouwt die zo kwalitatief mogelijk is.

Vraag Nu Je Offerte Aan

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt vandaag nog je offerte met de exacte prijs, alle bijkomende details en onze 5 preventietips voor luchtdicht bouwen.

Praktische werking

Ons proces begint wanneer jij de ondertekende offerte terugstuurt. Van daaruit nemen we contact met je op om de meting in te plannen. De meting duurt ongeveer 90 minuten en je hoeft hier geen voorbereidend werk voor te doen, je hoeft zelfs niet thuis te zijn als dit niet past. We hebben enkel toegang tot de woning nodig.

PS. Een lager E-peil staat gelijk aan een gezonder klimaat. Omdat duurzaamheid één van onze kernwaardes is, planten we voor elke ondertekende offerte 2m² bos in Vlaanderen in samenwerking met Natuurpunt vzw.

Door dit formulier te verzenden geef je Blowertechnic de toestemming om je de vrijblijvende offerte op te sturen en eventuele verdere communicatie met je te voeren.