Over BlowerTechnic - Ontdek wie we zijn en waarvoor we staan.

Wie is Blowertechnic?

BlowerTechnic werd opgericht in 2000 en was een pionier op het vlak van luchtdichtheid. Het concept stond nog in de kinderschoenen en slechts enkelingen wisten waar het over ging, maar wij zagen onmiddellijk het nut in van luchtdicht bouwen. Vandaag de dag wordt steeds meer gekeken naar een bouwdicht ontwerp, wat ons klimaat alleen maar ten goede kan komen. Een luchtdichte bouwschil zorgt er immers voor dat er minder energie kruipt in het verwarmen van de woning.

Het spreekt dus voor zich dat steeds meer de nadruk moet worden gelegd op een luchtdicht ontwerp. Dat daarbij ineens ook aandacht besteed moet worden aan ventilatie, spreekt voor zich.

Niet alleen voor nieuwbouw is luchtdichtheid belangrijk, ook voor renovatie. Met behulp van een luchtdichtheidstest kan op zoek gegaan worden naar de luchtlekken van een gebouw, waarlangs de warmte ontsnapt. Op basis van de resultaten van deze test, kunnen dan kleine – of grote – ingrepen uitgevoerd worden om de luchtdichtheid van een gebouw te verbeteren. Iedereen kan met zijn of haar budget aan de slag op basis van de test.

Om jullie wegwijs te maken in de verschillende begrippen, hebben wij beslist om een kleine brochure uit te werken, die jullie daarbij zal helpen. Wij geven jullie hiermee alvast een basis en op verzoek bieden wij jullie graag meer en diepgaandere informatie aan in de vorm van bijvoorbeeld een presentatie.

Op onze website willen wij u wegwijs maken in Blowerdoor metingen van gebouwen en hopen u op deze wijze antwoorden te geven op uw vragen.

David Taelman
CEO BlowerTechnic

Wie is Blowertechnic?
Professioneel advies
SKH-kwaliteitslabel
3534 succesvolle metingen

Waarvoor staan we?

Eigenaars & bewoners willen het energieverbruik verlagen, en hun comfort verhogen. Goed nieuws: Blowertechnic helpt hen graag! Onze waarden zijn uw successleutel voor tevreden klanten.  

Onze jarenlange ervaring en doorgedreven expertise zorgen voor de meest betrouwbare dienstverlening. Daarom zijn we ook trots op ons SKH-certificaat. Kortom: nooit onaangename verrassingen, altijd zeker van uw stuk.
Een luchtdicht gebouw zorgt voor een beter leefklimaat en voor een lager verbruik. Voordelen voor u, de consument én het milieu: iedereen wint. In die zin beschouwen we u niet zozeer als klant, wel als partner. Want uw tevredenheid is ook de onze.
Een luchtdicht gebouw is het resultaat van waterdicht advies. Onze beroepseer is heilig, dus zorgen we voor heldere meetresultaten en diepgaande aanbevelingen. Die correct zijn voor de volle 100%.
assets

Vraag Nu Een Vrijblijvende Prijsindicatie Aan

Als je momenteel op zoek bent naar een richtprijs kan je deze hier aanvragen. De exacte prijs maken we steeds op aan de hand van de prestatie-eis, het lastenboek en het volume van het gebouw. Heb je nu een exacte offerte nodig? Nodig ons dan uit voor een gratis werfbezoek.