fbpx

Recensies

Bekijk recensies van projectleiders en calculators als jou:

Koen Verhoeven
Koen Verhoeven
2020-10-30
Zéér constructieve, betrouwbare partner!!
Rudy Dc
Rudy Dc
2020-10-28
Constructief meewerkende partij in alle opzichten!!
Yves Weyts
Yves Weyts
2020-10-23
Ik ken Blower Technic als een gedreven, enthousiaste en betrouwbare partner en dit zowel in een professionele context (als directielid van een grote aannemer waarbij zik ons bijstaan in het detecteren van lekken in een vroeg stadium ) als in meer consument gerichte context bij de nieuwbouw van onze privé woning.
Jens Tielemans
Jens Tielemans
2020-10-14
Goede, professionele samenwerking!
Curd Clicteur
Curd Clicteur
2020-10-13
Op mijn 4 laatste werven voor Groep Van Roey ( kantoorgebouw DCM te Grobbendonk, kantoorgebouw Melisana te Evere, basisschool De Kleine Wereld te Ravels en UZA te Edegem ) heb ik de luchtdichtheid testen laten uitvoeren door BlowerTechnic. Zowel prijstechnisch, uitvoeringsplanning, advies voor en tijdens de luchtdichtingsmetingen steeds zeer correct. Voor mij een vaste partner die volledig in onze "groeps-DNA" van Van Roey past.
Tim Demeyere
Tim Demeyere
2020-10-13
Snel, goed, efficiënt, betrouwbaar. Aanrader!
Thibaut Gedik
Thibaut Gedik
2020-10-12
Zeer goede en correcte samenwerking.
Jonathan Declercq
Jonathan Declercq
2020-09-18
Uitstekende service, vlotte communicatie, professionele opvolging ! Een aanrader !

 

Bij Blowertechnic focussen we op het bouwen van relaties. Zo doen we niet enkel metingen, maar helpen je ook met de voorbereiding en bezorgen we je na elke meting een adviesrapport.

We zijn het enige onafhankelijke bureau dat op deze manier werkt. Daarom kiezen bedrijven die zeker willen zijn van een correcte meting voor Blowertechnic.

Schrijf zelf een recensie.