Appartementsgebouw blok 6 Nieuw Zuid (2017)

Adres: Léon Stynenstraat 70, 2000 Antwerpen

 

Opdrachtegever: Triple living

Architect: KCAP architects i.s.m. EVR-architecten

Studiebureau: establis, Bureau Bouwtechniek en CES nv

Algemene info

Het gebouw heeft een totaal Volume van 39.532,61 m3 en telt 26 verdiepen. Door de terugspringende gevels ontstaat er ruimte voor terrassen, tuinen en/of tuinbergingen. De onderste plint van het gebouw bevat een dubbel hoge passage, herbergt de lobby’s voor de kantoren en de toegang tot de woningen.

Kenmerken

in dit gebouw werden er een hele reeks ecologische ingrepen samengebracht. Zo werd er een zeer uitgebreid waternet opgezet waarmee de restenergie van de industrie, de woonwijk van 1500 personen rond het gebouw moet kunnen verwarmen. Dankzij blowertechnic is het warmtenet geoptimaliseerd zodat er minder warmte verloren gaat, dat nu gebruikt kan worden om andere gebouwen te verwarmen.

Onze Doelstelling

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten metingen opnieuw ingeplant worden omwille van onduidelijke communicatie.

Korte gegevens

Volume : 39.532,61 m3

Verliesoppervlakte: 8.527,51 m2

v50 : 4,1 m3/h.m2

n50 : 0,9 h-1

Meer projecten

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten  metingen opnieuw ingeplant
worden omwille van onduidelijke communicatie. 

Vraag Nu Een Vrijblijvende Prijsindicatie Aan

Als je momenteel op zoek bent naar een richtprijs kan je deze hier aanvragen. De exacte prijs maken we steeds op aan de hand van de prestatie-eis, het lastenboek en het volume van het gebouw. Heb je nu een exacte offerte nodig? Nodig ons dan uit voor een gratis werfbezoek.