London Tower Antwerpen ‘De Reus Van Het Eilandje’

Londenstraat 60, 2000 Antwerpen

Architecten: Svr-architects en Conix RDBM

Aannemer: Bam Interbuild

 

Algemene info

De london tower zorgt mee voor de noordelijke toegangspoort van Antwerpen. De toren is 76,6m hoog en heeft op de eerste 7 verdiepen kantoren en winkels. Daarboven zijn er maar liefst 112 flats. Het gebouw heeft een totale inhoud van 52.417 m3. Ook voor dit project werd er met Bam Interbuild gewerkt

Kenmerken & uitdagingen

De London tower is een echt landmark van Antwerpen. Er is ook een publieke doorgang met een brug over de Italiëlei. Ook voor dit project werd er weer met Bam Interbuild samengewerkt. Ook door de enorme hoogte van het gebouw was het opnieuw belangrijk de luchtdruk overal gelijk te meten.

Onze Doelstelling

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten metingen opnieuw ingeplant worden omwille van onduidelijke communicatie.

Korte gegevens

Volume : 52.417 m3

Verliesoppervlakte: 10.879 m2

v50 : 5,3 m3/h.m2

n50: 1,1 h-1

Meer projecten

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten  metingen opnieuw ingeplant
worden omwille van onduidelijke communicatie. 

Vraag Nu Een Vrijblijvende Prijsindicatie Aan

Als je momenteel op zoek bent naar een richtprijs kan je deze hier aanvragen. De exacte prijs maken we steeds op aan de hand van de prestatie-eis, het lastenboek en het volume van het gebouw. Heb je nu een exacte offerte nodig? Nodig ons dan uit voor een gratis werfbezoek.