Aquapark Bellewaarde (Ieper)

Meenseweg 497, 8902 Ieper

Aannemer: Monument group
Architect: Orfee Barthier – LD Architecten

Algemene info

Bellewaerde aquapark moest complementair worden met het outdoor pretpark. Hiervoor werd een waterpark gebouwd waar natuur & beleving centraal staan. Het gebouw heeft een totale inhoud van 63.223 m3

kenmerken & uitdagingen

Het gebouw staat vol echte planten & bomen. Dit zorgt ervoor dat er een microklimaat gecreëerd moest worden waarvoor er het hele jaar door een temperatuur van 34°C bewaard moet worden. Luchtdichtheid is noodzakelijk om vochtproblemen hierbij te voorkomen. Door de complexe vochthuishouding moest vooral de luchtdichtheidstest snel en efficiënt gebeuren. In een vochtige omgeving verandert het binnenklimaat namelijk snel.

Onze Doelstelling

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten  metingen opnieuw ingeplant worden omwille van onduidelijke communicatie.

Korte gegevens

Volume : 63.223 m3

Verliesoppervlakte: 13.737 m2

v50: 3,1 m3/h.m2

n50 : 0,7 h-1

Bekijk de foto’s

Vraag een prijsindicatie aan 

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten  metingen opnieuw ingeplant worden omwille van onduidelijke communicatie.

Meer projecten

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten  metingen opnieuw ingeplant
worden omwille van onduidelijke communicatie. 

Vraag Nu Een Vrijblijvende Prijsindicatie Aan

Als je momenteel op zoek bent naar een richtprijs kan je deze hier aanvragen. De exacte prijs maken we steeds op aan de hand van de prestatie-eis, het lastenboek en het volume van het gebouw. Heb je nu een exacte offerte nodig? Nodig ons dan uit voor een gratis werfbezoek.