Woonzorgcentrum Gerkenberg Bree

Address: Meeuwerkiezel 88 – 3960 Bree

 

Hoofd en ruwbouwaannemers: MBG

Algemene info

Het betreft een oud klooster dat volledig gerenoveerd wordt met behoud van de authentieke elementen. Daarnaast is energie en luchtdichtheid een belangrijke parameter in het project. Alle appartementen worden zorgvuldig aan de Blowerdoor test onderworpen.

Simultane meting

Om de gebouwschil goed te kunnen controleren in functie van energieverlies werd er een Blowerdoor test uitgevoerd op 9 appartementen. De appartementen werden simultaan gemeten. Dit op verschillende verdiepingen. (GLV, +1, +2 en +3) Op de gelijkvloerse verdieping werden grotere verliezen waargenomen en tijdens de meting onderzocht. Nog niet alle doorvoeropeningen naar de kelder werden gedicht. De openingen werden onmiddellijk gedicht waardoor het gevraagde cijfer gemeten werd.

Onze Doelstelling

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten metingen opnieuw ingeplant worden omwille van onduidelijke communicatie.

Korte gegevens

Volume : 2.310 m3

Verliesoppervlakte: 1.175 m2

v50: 5,2 m3/h.m2

n50 : 2,6 h-1

Meer projecten

Ons doel is steeds om jou een correcte meting te bezorgen. Te vaak moeten  metingen opnieuw ingeplant
worden omwille van onduidelijke communicatie. 

Vraag Nu Een Vrijblijvende Prijsindicatie Aan

Als je momenteel op zoek bent naar een richtprijs kan je deze hier aanvragen. De exacte prijs maken we steeds op aan de hand van de prestatie-eis, het lastenboek en het volume van het gebouw. Heb je nu een exacte offerte nodig? Nodig ons dan uit voor een gratis werfbezoek.